Nieuwbouw Nieuws

Lancering Samen!

08-03-2012
Samen wonen, samen werken, samen zorgen en samen leven?

Onze samenleving verandert, samen vinden we dat het anders moet en samen gaan wij dat doen!

Samen...! Van ik, naar wij!

Nederland vergrijst en iedereen wil zo lang mogelijk in zijn eigen huis blijven wonen. Één van de gevolgen van de economische situatie is dat wooncarrière maken, door waardestijging van het eigen huis, geen vanzelfsprekendheid meer is.

Geïnspireerd op de huidige trends
Demografisch gezien is er een toenemende vraag naar eenpersoonshuishoudens. In onze maatschappij is veiligheid een belangrijk speerpunt. Het zijn een kleine greep uit trends die ons hebben geïnspireerd en gemotiveerd en aan de basis hebben gestaan van ons nieuwe woonconcept Samen…!

Samen wonen, samen werken, samen zorgen en samen leven. Mensen doen van nature graag alles samen. Het liefst blijven we samen zo lang mogelijk thuis in eigen huis. Met trots presenteren wij daarom ons levensloopbestendige woonconcept Samen...!

Ontwikkeld vanuit de klant
Wij geloven in de kracht van samenwerking, daarbij staat de klant altijd centraal. Vanuit die visie is dit bijzondere woonconcept ook ontstaan.

Een woonconcept waarin;
-u ruim kunt wonen in alle fasen van uw wooncarrière;
-uw kinderen kunnen opgroeien;
-u kunt genieten van uw pensioen;
-kleinkinderen welkom zijn;
-u op een goede manier zorg kunt verlenen;
-u samen kunt leven!

Woonconcept Samen...! is zodanig ingericht dat werkelijk iedereen er kan blijven wonen. Van starter, met een groot gezin, 55+'er, tot zorgbehoevende. Gedwongen verhuizen is er dus niet meer bij.

Flexibel, open en transparant
Kenmerken van het concept zijn de flexibele indeling en de makkelijke aanpasbaarheid aan veranderende wensen en behoeften. Samen...! zijn we open en transparant, dus geen vervelende commerciële trucs, geen onverwachte extra’s en daarom achteraf geen onverwachte meerkosten.

Natuurlijk komen we het liefst Samen…! met u in gesprek. Samen weten we meer en samen kunnen we meer!

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website www.samenthuis.nu.