Zoek in ons totale aanbod van 99.701 nieuwbouwwoningen

Project- gemeente- of plaatsnaam:

Geavanceerd zoeken | Kaartweergave

Over Nieuwbouw Nederland

Met 99.701 nieuwbouwwoningen in 1.174 projecten biedt Nieuwbouw Nederland veruit het meest complete overzicht van Nederlandse nieuwbouwprojecten.

Nieuwbouw Nederland is onafhankelijk en bevat daardoor nieuwbouw van vrijwel alle gemeenten, ontwikkelaars en corporaties van Nederland, zowel koop- als huur. Naast actueel aanbod is er plaats voor nieuwbouw in planfase en nieuwbouwprojecten in ontwikkeling.

Naast projectmatige woningbouw presenteert Nieuwbouw Nederland tevens particuliere bouwkavels (PO, Particulier Opdrachtgeverschap) en collectieve zelfbouw (CPO, Collectief Particulier Opdrachtgeversschap).

Laatste nieuwbouwnieuws

Een bedrijfspand huren of nieuw laten bouwen? De voor- en nadelen

Ben jij op zoek naar een ander bedrijfspand? Omdat er meer ruimte nodig is voor de activiteiten van het bedrijf, of omdat je naar een andere locatie wil verhuizen? De Nederlandse economie draait alweer een aantal jaar goed, en dat is te merken ... Volledige publicatie

Samenwonen in je droomhuis? Dat moet even officieel

Je verheugt je op de toekomst. Je bent immers happy met je partner en binnenkort gaan je samenwonen in jullie droomhuis. Alles is in kannen en kruiken, maar nu blijkt dat er toch een officieel bewijs nodig is van de relatie om de hypoth... Volledige publicatie

Zo krijg je toch die energierekening omlaag

Besparen op de energierekening is zo gemakkelijk nog niet. Op een groot deel van de kosten heeft de gebruiker geen invloed. Wie de moeite neemt om prijzen van energieleveranciers met elkaar te vergelijken, kan toch de energierekening om... Volledige publicatie

Terras wat nooit meer verzakt

Eén van de vervelendste klussen is het verwijderen van mos en onkruid tussen uw bestrating. Zeker sinds de strengere regels vanuit de wet op chemische bestrijdingsmiddelen. Maar daar is nu een oplossing voor.

ONKRUIDVRIJE BE... Volledige publicatie

Meer nieuwbouw nieuws

Kaartweergave

Ga naar de kaart

Laatste nieuwbouwcolumns

Onderhandelen over de vraagprijs van nieuwbouw: ja of nee? - Erik Slijkoord

Onderhandelen over de vraagprijs van nieuwbouw: ja of nee?

Als je een bestaand huis koopt, kun je in veel gevallen onderhandelen over de prijs. Bij een nieuwbouwproject werkt dit net even anders. In dit artikel lees je waar je over kan onderhandelen als je een nieuwbouwwoning koopt en wat er vaststaat.

Volledige publicatie

Wat zijn de meest voorkomende bijkomende kosten bij nieuwbouw? - Erik Slijkoord

Wat zijn de meest voorkomende bijkomende kosten bij nieuwbouw?

Nieuwbouw heeft een aantal voordelen. Je hoeft niet te onderhandelen over de prijs en je en hebt minder bijkomende kosten dan bij bestaande bouw. Wil je weten welke dat zijn? In dit artikel lees je welke bijkomende kosten je betaalt wa... Volledige publicatie

Hoe werkt de loting voor een nieuwbouwwoning? - Erik Slijkoord

Hoe werkt de loting voor een nieuwbouwwoning?

Heb je jouw oog laten vallen op een nieuwbouwwoning? Je bent waarschijnlijk niet de enige. De kans is daardoor groot dat je mee moet doen aan een loting om zo'n woning te verkrijgen. Maar wat houdt zo'n loting voor een nieuwbouwwoning in en hoe gaat het in z'n werk?

Volledige publicatie
Meer columns

Waarom inschrijven:

Wenst u op de hoogte te blijven van de nieuwbouw ontwikkelingen in w regio? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

  1. Als eerste op de hoogte van nieuws over projecten in uw regio
  2. Eenvoudig inschrijven voor specifieke nieuwbouwprojecten
  3. Bewaar uw favoriete projecten en blijf op de hoogte van ontwikkelingen
  4. Uw woonwensen kenbaar maken aan gemeenten en ontwikkelaars
Naar inschrijven