Nieuwbouw Columnist

Frank Zwetsloot

Naam: Frank Zwetsloot
Bedrijf / Instelling: Vireo Vastgoed bv.
Functie: Directeur / eigenaar
Adres:Gaslaan 11 , 3603 CN Maarssen
Email:
Website:http://www.vireovastgoed.nl
Werkervaring

Frank Zwetsloot heeft in zijn laatste dienstverband bij Amvest gewerkt als regiomanager acquisitie en ontwikkeling voor de regio Midden en Noord Nederland. Hij was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van ca. 250 woningen per jaar en gaf leiding aan 6 personen op het niveau van ontwikkelmanagers en projectontwikkelaars. In deze functie was hij ook projectdirecteur voor een aantal grote projecten. Bijvoorbeeld de uitbreiding van winkelcentrum Overvecht in Utrecht en Bataviahaven in Lelystad.

Frank heeft daarvoor bij Fakton gewerkt als senior adviseur. Zijn opdrachten kenmerkten zich door de combinatie van financieel advies en organisatorische vraagstukken. Hierbij heeft hij voor alle type partijen binnen het vastgoed gewerkt. Voorbeelden zijn:
• Onderhandelaar namens gemeente Utrecht voor het Stationsgebied in Utrecht waarbij ontwikkelovereenkomsten zijn gesloten met Jaarbeurs en NS Vastgoed.
• Mediation tussen 3 partijen (Ontvlechten van een CV)
• Herontwikkelingsvraagstukken zoals diverse locaties van ROC Leiden

Bij Ballast Nedam heeft Frank een brede ervaring opgedaan bij het realiseren van vastgoedprojecten en de ontwikkeling van bouwprojecten.

Frank is bouwkundig ingenieur en heeft een masterdegree in vastgoedkunde.
 

Bio

Frank Zwetsloot is oprichter en directeur van Vireo Vastgoed bv. Vireo geeft integraal advies over projectontwikkeling en wil haar adviezen waarmaken door te participeren in projecten.

Integraal advies omvat de financiële, ruimtelijke en organisatorische aspecten die op elkaar zijn afgestemd. Vragen als is een plan haalbaar en hoe krijg je het plan gerealiseerd zijn hierin van belang.

Het waarmaken van het advies kan worden gedaan als gedelegeerd ontwikkelaar of bijvoorbeeld als onderhandelaar.