Nieuwbouw Nieuws

Waar kun je schoonmaakartikelen kopen voor jouw huis?

26-09-2019
Elke eigenaar van een auto wil natuurlijk dat deze van binnen en van buiten mooi en schoon is. Hiervoor zijn er onwijs veel aantallen geproduceerd, die je onder meer bij Auto-onderdelen24.nl kunt kopen. Natuurlijk geldt voor jouw huis precies hetzelfde. Ook voor dit doeleinde zijn er verscheidene schoonmaakartikelen die je kunt gebruiken om jouw woning schoon te houden. Hieronder vind je drie van zulke producten die je nodig zult hebben als je jouw huis wilt reinigen, maar er zijn natuurlijk nog veel meer van zulke artikelen.

Microvezeldoeken
Een microvezeldoek is een doek gemaakt van een speciaal soort materiaal. Het bestaat vaak uit vezels van polyester en polyamide die erg dun zijn. Bovendien zitten er ruimtes tussen het polyester en het polyamide gedeelte in de microvezels. In deze ruimtes kunnen vocht en vuil zich verzamelen. Hierdoor is een microvezeldoek ontzettend handig, aangezien de microvezels een goed absorberend vermogen hebben voor het vuil en vocht. Je kunt een microvezeldoek gebruiken als vaatdoek, maar ook voor andere schoonmaakwerkzaamheden in jouw huis. Als het doek een coating heeft dan kun je het ook als stofdoek gebruiken. Overigens mogen de microvezeldoeken in de wasmachine, al kun je beter geen wasverzachter hierbij gebruiken.

Interieurreinigers
Zo nu en dan moet je jouw interieur gaan schoonmaken, waarvoor je zonder meer een interieurreiniger kunt gebruiken. Met zo een schoonmaakmiddel wordt jouw interieur weer stralend schoon. Hierbij heb je ontzettend veel verschillende opties, terwijl er ook nog eens veel aanbieders zijn van interieurreinigers. Bovendien hebben deze reinigers specifieke doeleinden. De ene interieurreiniger is specifiek gericht op het schoonmaken van een vloer, terwijl het andere middeltje beter gebruikt kan worden als je de ramen in jouw huis wilt reinigen.

Dweil
Natuurlijk heb je voor het schoonmaken van de vloer in jouw huis een dweil nodig, dat is niet meer dan logisch. Ook hierbij heb je enorm veel opties. Normaalgesproken is een dweil vierkant of rechthoekig. Daarnaast is het een dikke doek die gemaakt wordt van katoen of synthetische vezels. Vaak is een dweil ongeveer 50 tot 80 centimeter lang. Het wordt in een emmer met water en zeepsop gespoeld, hierna wordt de dweil uitgewrongen voordat je de vloer er mee schoon maakt. Bij het reinigen van een vloer met een dweil dan moet je vaak ook een trekker of een zwabber gebruiken. Dit is nodig omdat je het overtollige water van de vloer moet verwijderen.

Bron: van 26-09-2019