Nieuwbouw Nieuws

Jouw nieuwe huis bouw je met gereedschap van Festool

08-10-2019
De plannen zijn klaar, de vergunningen zijn aangevraagd: eindelijk ben je klaar om te beginnen met het bouwen van jouw nieuwe huis. Wat leuk en spannend! Natuurlijk heb je hier gereedschap voor nodig, dit is niet meer dan logisch. Ook als je werklieden in dienst neemt om jouw woning te realiseren zullen zij tools nodig hebben om dit te doen. Gereedschap van Festool is hier zonder meer geschikt voor.

Festool
Festool is een bedrijf uit Duitsland dat elektrisch gereedschap produceert en verkoopt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Wendlingen am Neckar in de deelstaat Baden-Württemberg. Festool staat bekend om zijn systeem gebaseerde benadering van elektrisch gereedschap en focus op stofafzuiging, onder meer hierdoor is de producent erg populair geworden. Het onderneming Festool bestaat eigenlijk nog helemaal niet zo lang. Het werd in 2000 opgericht als een onafhankelijk bedrijf van het moederbedrijf TTS Tooltechnic Systems. Inmiddels heeft het tevens een vestiging in Nederland, maar ook in landen het Verenigd Koninkrijk, Rusland, Frankrijk en de Verenigde Staten.

Gereedschap van Festool
Festool maakt dus gereedschap dat je kunt gebruiken bij het bouwen van een huis. Daarnaast zijn de producten van het Duitse bedrijf natuurlijk ook bruikbaar voor andere klussen. Festool heeft zelfs stofzuigers uitgebracht, al zijn deze wel gefocust op de bouw. De stofzuigers kunnen namelijk grote hoeveelheden stof opzuigen, wat in de bouw vaak nodig is als er gewerkt wordt met bijvoorbeeld saneringsfreesmachines en diamantslijpschijven. Ook freesmachines worden verkocht door Festool, net zoals boormachines, slijpmachines, schuurmachines en nog veel meer. Bij Festool ben je zonder twijfel aan het goede adres als jij een huis gaat bouwen of verbouwen.

Merchandise van Festool
Als jij nou helemaal fan bent van deze Duitse producent dan kun je er zelfs merchandise van kopen. Festool verkoopt namelijk kleding en accessoires. T-shirts, jassen en truien kun je onder meer kopen met het logo van het bedrijf erop. Daarnaast kun je ook handige accessoires voor de bouw aanschaffen waarop Festool is geplaatst in het ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan thermobekers, zakmessen en veiligheidsbrillen. Bovendien verkoopt het nog veel meer van dit soort benodigdheden, waaronder duimstokken, werkmessen en potloden.

Bron: van 08-10-2019