Nieuwbouw Nieuws

De perfecte radiator voor in jouw nieuwe huis

20-11-2019
Mogelijk heb je helemaal zelf een huis gebouwd, maar heb je nog geen radiatoren uitgekozen voor in de woning. Dit is toch wel een belangrijk onderdeel van een huis, je wilt natuurlijk niet in de kou zitten. Bovendien is de winter alweer zo goed als in ons land, dus ook het koude weer begint steeds meer zijn intrede te maken. Gelukkig kun je gemakkelijk kiezen voor een nieuwe radiator, de Thermrad Super 8 Compact radiator is namelijk eigenlijk perfect.

Het merk Thermrad biedt al 25 jaar installatiegemak aan met comfort, kwaliteit en technisch vernuft als belangrijkste doelen, wat ook bij de Thermrad Super 8 Compact terug te zien is. Dit is een geavanceerde radiator met veel toepassingsmogelijkheden. Het is onder meer uitgerust met maar liefst acht leidingaansluitingen, wat zorgt voor een ideaal installatiegemak. Thermrad Super 8 Compact radiatoren zijn dan ook zeer geschikt voor een nieuwe installatie, al kun je ze ook zeker gebruiken bij een uitbreiding of ter vervanging van al bestaande radiatoren. Dit maakt in principe niet uit, het hangt helemaal af van jouw situatie.
De Thermrad Super 8 Compact radiatoren komen, net zoals andere exemplaren van het merk Thermrad, met handige klikconsoles. Hiermee kun je ze snel en veilig aan de wand monteren, terwijl de installatie hierna onzichtbaar is. Ook de aanvoer- en retour CV leidingen kun je helemaal uit het zicht aansluiten, bij toepassing van de onder aansluitingen tenminste. De afstand van de twee midden aansluitingen tot aan de muur is overigens bij elke radiator 66 millimeter. Hierdoor kunnen de leidingen worden afgemonteerd terwijl de radiatorafmetingen nog niet eens bekend zijn.

De Thermrad Super 8 Compact radiatoren zijn in veel verschillende formaten te koop, in totaal zijn er zelfs meer dan 1000 verschillende types verkrijgbaar. Waarschijnlijk zit er dus wel een exemplaar bij die perfect is voor jouw woning, handig toch? De bovenkant van deze radiator is versierd met fraaie sierlijsten, net zoals de zijkanten. Deze omkasting laat warmte door, terwijl het ook nog eens de scherpe hoeken en de bovenkant afdekt. Door deze beschermde lijst zijn de Thermrad Super 8 Compact radiatoren dus kind veilig, waardoor ze ook geschikt zijn voor scholen en zorginstellingen.
Bron: van 20-11-2019