Nieuwbouw Nieuws

Tijd voor een verandering!

10-12-2019
Vind jij het ook zo leuk om je interieur te veranderen? De meubels op een andere plek neer te zetten? Of misschien een nieuwe kleur toe te voegen in huis? Nu de wintermaanden zijn aangebroken is het dus een goed excuus om lekker het huis aan te pakken. In deze blog lees je hoe je met een makkelijke aanpassing direct een nieuwe uitstraling kunt creëren. Laten we beginnen!

De basis
Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de basis. Welke stijl heb jij? Hou jij van een industriële look? Of ben jij meer van de moderne inrichting? Ga op zoek naar inspiratie hiervoor en zoek meubels uit die bij jouw stijl passen. Op die manier weet je zeker dat je lang met de meubels kunt doen en je hier niet zo snel op uitgekeken raakt. Heel duurzaam en goed voor de portemonnee ;-).

Voeg planten toe
Het is een hele trend: planten in het interieur. Het geeft zo veel sfeer en frisheid in huis en dat is precies wat we willen. Tegenwoordig zien we de Strelitzia en de pannenkoekenplant veel voorbijkomen. Ben jij nu bang dat de planten het niet lang uithouden bij jou in huis? Ga dan voor planten die je niet veel water hoeft te geven. Denk aan een cactus, Cycas of een Aloë Vera plant.

Voeg kleur toe
Een hele makkelijke, maar leuke verandering is om een muur in jouw woonkamer of slaapkamer te verven. Door het verven van een muurtje krijg je direct een andere look. De kleur Spiced Honey is natuurlijk echt een algemene favoriet! Met deze kleur krijg je gelijk een warme uitstraling. En daarnaast zie je groen en okergeel ook veel terugkomen in interieurs. Al deze kleuren staan mooi bij elk seizoen van het jaar. Ideaal, toch? Heb jij zin in een grote verandering? Kies er dan voor om meerdere muren in huis te verven of pak je tuin gelijk aan en verf je tuinhuisje een andere kleur!

Welke verf?
Het aanbod qua verf is enorm breed. Het kan daarom lastig zijn om een goede keuze te maken als het gaat om kiezen van een verfmerk. De Trimetal verf is een duurzame verf dat te gebruiken is voor de professionele klusser, maar ook voor de doe-het-zelvers. Voor een goede prijs heb je de beste kwaliteit en dat is erg belangrijk. De Trimetal Magnatex Mat SF verf is een heel goed bijvoorbeeld! Je kan kiezen voor de kleur wit, maar ook uit alle andere RAL-kleuren. Het wordt netjes gemengd en kom je er niet uit? Dan staan zij altijd klaar voor al jouw vragen.

Verander je huidige interieur
Last but not least: Staan jouw meubels al een lange tijd op dezelfde plek? Boring! Probeer iets nieuws en begin met het schuiven van alle meubels. Kijk wel goed naar de ruimte en zorg dat de meubels wel praktisch komen te staan. Neem de tijd om eraan te wennen en binnen no-time ben je helemaal blij met je ‘nieuwe’ interieur.

Krijg jij ook zo’n zin om je inrichting te gaan veranderen? Hoe ga jij dat aanpakken? Succes!

Bron: van 10-12-2019