Nieuwbouw Nieuws

Visgraat vloeren: tijdloos en oersterk

09-03-2020

Op maat gemaakte visgraat vloeren

Visgraat vloeren stelen al jaren de show. Dankzij het bijzondere patroon en het tijdloze karakter, tillen deze vloeren elke kamer naar een hoger niveau. Het voordeel van een op maat gemaakte visgraat vloer is dat de vloer altijd past. Er wordt tijdens het maken al rekening gehouden met de afmetingen en bijzonderheden van de kamer. Je hebt dus geen last van gekke hoekjes die roet in het eten gooien. Daarnaast ziet een op maat gemaakte vloer er precies uit zoals jij dat wilt. Jouw voorkeur qua kleur, manier van afwerken en de algemene uitstraling worden vanaf de eerste stap meegenomen in het proces. Van één ding kun je zeker zijn: een op maat gemaakte visgraatvloer stelt nooit teleur.

Visgraat vloeren en vloerverwarming


Vind je het lekker om zonder schoenen op een koude vloer door huis te lopen? Waarschijnlijk niet. Veel visgraat vloeren worden daarom gelegd in combinatie met vloerverwarming. De samenwerking tussen hout en de warmte creëert een aangename kamertemperatuur zonder de vloer daarbij aan te tasten. Hierbij is het wel belangrijk dat de vloer in Nederland wordt geproduceerd met het juiste hout. Kies daarom voor een visgraat vloer expert. Elk plankje wordt nauwkeurig vastgezet door ervaren leggers die geen uitdaging uit de weg gaan. Nog niet overtuigd van de voordelen? Met vloerverwarming stook je minder doordat het hout in de vloer de warmte goed vasthoudt. Het is een absolute win-win.

Sterke visgraat vloeren voor iedere leefsituatie

Bij visgraat vloeren denk je al snel aan luxe herenhuizen en smetteloze interieurs. Maar wist je dat visgraat vloeren van Dutzfloors geschikt zijn voor iedere leefsituatie? Ervaren vakmensen brengen beschermlagen aan met behulp van machines zodat elke centimeter dezelfde hoeveelheid olie krijgt. Door de unieke manier van afwerken, wordt elke plank oersterk terwijl het zijn mooie uitstraling behoudt. Lopen er huisdieren in huis of heb je kleine kinderen die graag op de vloer spelen? Met de juiste aanpak kunnen ook visgraat vloeren tegen een stootje.

Bekijk visgraat vloeren in een grote showroom 

Een visgraat vloer komt tot leven wanneer je erop loopt. Als je eikenhouten vloeren van dichtbij bekijkt, besef je pas echt hoe mooi ze zijn. Je ziet de nauwkeurig vastgezette plankjes, strakke lijnen en voelt hoe het is om een visgraat vloer in huis te hebben liggen. Vind je het lastig om te bepalen wat goed bij je past? Het liefst bekijk je meerdere vloeren en in verschillende stijlen voordat jij je keuze maakt. In de grote showroom van Dutzfloors in Beetsterzwaag is voor iedere houten vloerliefhebber wat wils. In prachtige en volledig ingerichte stijlkamers liggen diverse vloeren, klaar om op gelopen te worden. Bekijk de vloeren van dichtbij en ervaar zelf waarom visgraat vloeren zo populair zijn.

Bron: van 09-03-2020