Nieuwbouw Nieuws

4 apparaten die niet mogen ontbreken in jouw nieuwe woning

02-04-2020

Natuurlijk, iedere woning heeft tenminste één televisie nodig, een koelkast, een magnetron, een wasmachine, een vriezer en het liefst ook nog een vaatwasser en een wasdroger. Maar daar hoef je niet te stoppen met het installeren van fijne elektronische apparaten. Wij kennen nog wel een aantal apparaten die eigenlijk niet mogen ontbreken in jouw nieuwe nieuwbouwwoning.

All-in-one printer

Ieder zichzelf respecterend huishouden heeft natuurlijk een printer én een scanner nodig, en het is handig dat dit tegenwoordig gebundeld kan in één all-in-one printer. Al gebruik je hem misschien niet vaak, het is toch fijn als je zelf je paspoort kunt inscannen wanneer een scan of kopie gevraagd wordt, of zelf de printjes kunt maken die je nodig hebt. Niemand zit immers te wachten op buren die telkens komen bedelen of ze iets kunnen afdrukken bij jou. Al je persoonlijke zaken op het werk regelen zal je ook niet in dank afgenomen worden. Ga je overigens voor een printer van HP en is regelmatig printen voor jou wél de gewoonste zaak van de wereld, dan kun je een abonnement op HP Instant Ink nemen, zodat je nooit zonder inkt hoeft te zitten. De printer laat dan zelf aan HP weten dat de inkt bijna op is, en jij krijgt dan nieuwe inkt toegezonden.

Wokgourmet

Dit is dan wel geen apparaat dat je ergens vast moet installeren, maar hij is zeker de moeite waard is om in huis te hebben. De ouderwetse gourmet, dat hebben we nu wel gezien. Alles wat je eet is vet, en vlees begint ook een beetje passé te raken. Wokgourmet is wokken in het klein, wat betekent dat je allemaal verschillende wokgerechtjes voor jezelf kunt maken. Zorg daarbij voor een bataljon aan woksauzen, en je hebt een heus feestje dat je met z’n vieren of zessen (afhankelijk van de set) kunt delen. En ja, als je echt vlees wil kun je dat gewoon in je eigen pannetje bakken. Een bijkomend voordeel van wokgourmet: je eet veel meer groente!

Nespresso of Dolce Gusto apparaat

Wie houd er nu niet van écht goede koffie? Waarom blijven doorklooien met filterkoffie of vieze Senseo-koffie als je ook in een handomdraai een lekkere stevige bak voor jezelf kunt zetten? Een apparaat voor goede koffie is iets wat je jezelf moet gunnen en maakt jouw nieuwe woning net dat beetje luxer. Plus, je wilt natuurlijk je gloednieuwe stulpje showen aan vrienden en familie, en dan wil je ze wel een lekkere kop koffie kunnen voorschotelen!Nespresso of Dolce Gusto apparaat Wie houd er nu niet van écht goede koffie? Waarom blijven doorklooien met filterkoffie of vieze Senseo-koffie als je ook in een handomdraai een lekkere stevige bak voor jezelf kunt zetten? Een apparaat voor goede koffie is iets wat je jezelf moet gunnen en maakt jouw nieuwe woning net dat beetje luxer. Plus, je wilt natuurlijk je gloednieuwe stulpje showen aan vrienden en familie, en dan wil je ze wel een lekkere kop koffie kunnen voorschotelen!

Waterkoker

Wat kost een waterkoker nu eenmaal? En dan heeft nóg niet iedereen er een in huis. Dat terwijl het een ideale manier is om snel thee te maken, cup-a-soup te maken en… te koken. Hoe lang duurt het niet om een pan water aan het koken te krijgen? Gewoon water koken in de waterkoker, vlak voordat hij klaar is even het vuurtje onder de pan al aanzetten en dan het kokende water erin. Zo ben je veel sneller klaar met het koken van rijst, pasta en soep.

Bron: van 02-04-2020