Nieuwbouw Nieuws

Een nieuwe woning? Richt het in in jouw favoriete stijl

28-04-2020

Recent een nieuwe woning gekocht? Er zijn maar weinig dingen die fijner zijn dan het inrichten van jouw nieuwe woning naar jouw favoriete stijl. Echter weet niet iedereen wat zijn of haar stijl is, waardoor het lastig kan zijn om wens, behoefte, kleur én accessoire te combineren tot een samenhangend geheel. Touch of Elegance en Perfectly Imperfect zijn slechts enkele stijlen waarin jij jouw nieuwe woning in zou kunnen richten. Welke stijl past bij jou?

Natural yellow

Een royale hoekbank, een grote fauteuil en een ruimschootse eettafel zijn slechts enkele meubels die gekenmerkt worden in de stijl Natural Yellow. Door de gele accenten die deze sfeer met zich meebrengt, ontstaat er een stoere combinatie tussen de kleuren zwart en donkerbruin, wat zorgt voor een stoer en speels effect. Vind je een gele muur een te grote stap? Ook met kleine, gele accessoires bereik je al snel een sfeervolle stijl. En niet alleen in jouw woonkamer, maar ook in jouw keuken komt deze sfeer goed tot zijn recht. Kies voor een zwart aanrechtblad met daarop zowel houten als gele accessoires, en jouw keuken is sfeervoller dan ooit tevoren, met een subtiele voorjaars touch, die ook gedurende de rest van het jaar in een sfeervolle ruimte resulteert.

Scandinavian spring

Dankzij de Scandinavian spring stijl haal jij de lente in huis. Bij deze stijl komen frisse pasteltinten, lichte houtsoorten en verschillende mixen van uiteenlopende materialen samen om een simplistisch uiterlijk, gecombineerd met zachte pastelkleuren en verschillende houtsoorten, waar te kunnen maken. Vorm en functie nemen hier de bovenhand en resulteren in toegankelijke ruimtes die comfort en gezelligheid bieden, toepasselijk bij verschillende gelegenheden. Deze stijl is zowel geschikt voor in jouw woonkamer en keuken als voor in de badkamer, waar deze voor een fris en schoon uiterlijk zal zorgen.

Colourful industrial

Colourful industrial is de perfecte stijl voor hen die het minimalistische van Scandinavian spring willen mijden. Deze stijl bestaat namelijk uit stoere materialen, aangevuld met opvallende accessoires, industriële items van hout en met metaal aaibare stoffen. Ook bij deze stijl wordt er gebruik gemaakt van frisse lentekleuren en zachte pasteltinten, die ondanks de industriële aspecten van deze stijl, resulteren in een sfeer die geschikt is voor deze tijd van het jaar.

Bright design

Kies je voor Bright Design, dan kies je voor duurzaam. In deze stijl staan hoogwaardige, eerlijke materialen die lang meegaan en tevens goed zijn voor onze planeet centraal, zodat jij over een uniek interieur met comfortabele meubels beschikt.

Bron: van 28-04-2020