Nieuwbouw Nieuws

De mooiste hanglampen van 2020

16-10-2020

In een woning hoort hoe dan ook een hanglamp thuis. Sterker nog, zulke hippe lampen maken je interieur zelfs helemaal compleet. Je kunt ze ophangen in de woonkamer, maar natuurlijk hoort er ook een hanglamp boven een eettafel te hangen. Bovendien worden ze veel gebruikt in slaapkamers. Met andere woorden, eigenlijk kunnen hanglampen overal in huis geplaatst worden. Hierbij kun je kiezen voor Steinhauer hanglampen, die verkrijgbaar zijn in veel verschillende stijlen. Hieronder vind je een paar stijlen waarin de lampen worden veel worden verkocht op het moment.

Goud


Goud werd in het verleden nog wel eens gezien als kitsch, maar dat is in 2020 echt niet meer het geval. Door velen wordt het zelfs gezien als de accentkleur van dit jaar. Je moet goud dus ook vooral gaan gebruiken voor accessoires, maar ook hanglampen met gouden details zijn prachtig. Ze zullen echt de blikvanger van je interieur worden. Bovendien past het perfect bij de botanische woonstijl, wat momenteel steeds populairder lijkt te worden. Je kunt goud daarnaast ook mooi combineren met zachte materialen en kleuren.

Glas en gaas

Daarnaast zie je tegenwoordig ook veel zogenoemde open lampen. Hiermee wordt bedoeld dat het licht door het armatuur schijnt. Dit zorgt ervoor dat de ruimte niet gebroken wordt doordat je, al dan niet gedeeltelijk, door de lamp heen kunt kijken. Bij zulke open lampen kun je onder meer denken aan hanglampen waarbij glas en/of gaas is gebruikt. De glazen exemplaren zullen hierbij een wat luxere look hebben. Bovendien kan het glas hierbij een kleur hebben of gerookt zijn, wat de hanglamp nog chiquer zal maken.

Scandinavisch

De Scandinavische woonstijl is al jaren één van de populairste stijlen in Nederland. Hierbij wordt de kleur wit heel veel gebruikt, terwijl je interieur er minimalistisch uit moet zien. Dit geldt dus ook voor de hanglampen, die zeker bij veel mensen in de smaak zullen vallen. Het zijn dus minimalistische lampen, maar toch hebben ze zeker een hippe uitstraling. Dit zorgt ervoor dat ze niet snel zullen gaan vervelen, terwijl ze ook bij veel verschillende interieurs passen. Bovendien kun je ze combineren met de gouden trend.

Bron: van 16-10-2020