Nieuwbouw Nieuws

De mooiste meubels voor op de zaak koop je bij Solfelt

09-11-2020

Niet alleen thuis maar ook op de zaak moet alles er piekfijn uitzien. Je wilt prettig kunnen werken en je wilt ook dat je klanten, patiënten of bezoekers zich op hun gemak voelen. Daarom is het belangrijk om bij de inrichting van diverse ruimtes op het werk goed na te denken over de keuze voor de meubels. Vaak worden meubels op kantoor intensief gebruikt en er gebeurt misschien ook wel eens een ongelukje met een kop koffie of andere drank. Bij Solfelt kun je terecht voor de mooiste meubels voor op de zaak.

Een wachtruimte voor bezoekers inrichten

In de webshop van Solfelt doe je volop inspiratie op voor het sfeervol inrichten van een wachtruimte voor bezoekers, zoals bijvoorbeeld Eichholtz salontafels of de kunstplanten van Silk-Ka. Zeker als bezoekers gespannen zijn voor hun bezoek, zoals bij een arts, hulpverlener of advocaat, dan kan een mooie, rustig ingerichte wachtruimte ertoe bijdragen dat bezoekers zich sneller op hun gemak voelen. Kleuren, licht en gebruikte materialen kunnen hierbij een grote rol spelen. Kies de meubels voor een wachtkamer dan ook met zorg uit en probeer je daarbij zo veel mogelijk in te leven in hoe je het zelf zou ervaren als je als bezoeker of cliënt in deze ruimte zou zitten.

Een directiekamer stijlvol inrichten

De kamer van de directeur moet natuurlijk stijlvol worden ingericht met mooie meubels. Die meubels koop je niet bij een grote meubelketen, je gaat voor design. En design meubels van topkwaliteit die koop je natuurlijk bij Solfelt. Een mooie vergadertafel, een paar comfortabele loungestoelen of fauteuils. Ook kun je een keuze maken uit de mooie accessoires van Solfelt om de inrichting helemaal af te maken. De directeur zal zich prima op zijn of haar gemak voelen in een mooi ingerichte kamer en er met plezier zakenpartners of andere gasten ontvangen.

Zakelijk bestellen bij Solfelt

Solfelt levert zowel aan particuliere als zakelijke klanten. Voor een bestelling die aan een bedrijf wordt geleverd adviseren we je om een offerte aan te vragen. Zeker als er meerdere items worden besteld, zoals voor het inrichten van een vergaderkamer of voor meerdere kantoorruimtes kan er een aantrekkelijk aanbod worden gedaan met een aantrekkelijke prijs. De levering gebeurt uiteraard altijd in overleg. Je kunt dus ook gerust alvast een bestelling plaatsen als je bedrijf over bijvoorbeeld 3 maanden naar een nieuw pand verhuist. De meubels worden geleverd op het moment dat jij ze kunt plaatsen. Grote stukken zoals kasten kunnen direct op de plaats waar ze komen te staan worden gemonteerd.

Ga voor de duurzame meubels van Solfelt

Als je als bedrijf een duidelijk statement voor duurzaamheid wilt afgeven dan zijn de meubels van Solfelt een uitstekende keuze. Eichholtz meubels en meubels van Dôme Deco die je bij Solfelt vindt worden gemaakt van de beste kwaliteit hout en ook voor de stoffen wordt ingekocht bij duurzame producenten. Zo koop je niet alleen mooie meubels waar je lang plezier van hebt maar ook meubels die met de grootste zorg zijn geproduceerd.

Bron: van 09-11-2020