Nieuwbouw Nieuws

Nieuwbouw en direct aanbouwen?

25-01-2021

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, dan heb je bewust gekozen voor een bepaald ontwerp. Je kiest specifiek voor deze woning vanwege de ligging, de grootte, de tuin, noem maar op. Maar omdat er altijd wat te wensen overblijft, kan het zomaar zijn dat je al snel kiest voor een verbetering. Misschien iets waar je eerder niet aan hebt gedacht. Of iets waar eerder geen budget of mogelijkheid vanuit de bouwer voor was.

Een carport kan een waardevolle aanvulling zijn

Met een carport creëer je een extra ruimte aan je huis. Een ruimte waar je je auto veilig kunt parkeren, maar waar je ook je fietsen, de kliko’s en bijvoorbeeld een aanhanger kunt plaatsen. Onder dak, zonder extra muren. De carports van Tuinmaximaal zijn in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kun je de carport precies laten aansluiten bij je huis. Bijvoorbeeld door dezelfde kleur te gebruiken als die je op je kozijnen hebt. Kies je voor een carport met een transparant dak dan heb je geen donkere hoek aan je huis. Kies een carport nooit te klein. Het zou jammer zijn als er net een stukje auto onderuit komt. Ook met het oog op de toekomst kun je beter een wat ruimere carport kiezen.

Heb je een ruime tuin bij je nieuwbouwhuis?

Dan kun je er direct voor kiezen om een mooie ruime blokhut in de tuin te plaatsen. Deze kan dienen als extra schuur, maar ook als ruimte voor thuiswerken. Wanneer je weer gewoon op kantoor mag gaan werken, vind je vast wel een andere bestemming voor deze extra ruimte. Zo kan het een prima oefenruimte worden voor je band of een fijne ruimte voor je kinderen om te spelen. Een andere optie is om je huis direct uit te breiden met een mooie overkapping. Door glazen schuifdeuren te plaatsen creëer je zo een mooie tuinkamer. Het voordeel is dat je deze tuinkamer niet in één keer hoeft aan te schaffen. Je kunt in eerste instantie gaan voor de overkapping en later de glazen schuifdeuren eraan toevoegen. Waar je ook voor kiest, kies voor het vergroten van jouw woonplezier.

Bron: van 25-01-2021