Nieuwbouw Nieuws

Deze luxe items geven jou een rijk gevoel in huis

07-05-2021

Misschien heb je door de coronacrisis een groter spaarpotje dan voorheen en breng je veel tijd in huis door. Wanneer je veel thuis bent, zullen er steeds meer dingen opvallen die je eigenlijk niet zo aanstaan of die je anders zou willen. Daarnaast groeit je wensenlijstje wellicht, omdat je wat luxe voorzieningen in huis zou willen waar je normaal gesproken in een hotel van zou genieten. Geen probleem natuurlijk, want er zijn een paar mooie en vooral luxe items die je aan kunt schaffen om het gevoel van een luxe hotelkamer na te bootsen. We helpen je graag met wat inspiratie.

Een zwemspa

Mis jij het luxe gevoel in huis en houd je ervan om lekker een baantje te trekken? Dan kun je ervoor kiezen om een opbouwzwembad in je achtertuin te plaatsen in de zomermaanden. Dit is niet alleen lekker op je vrije dag, maar ook heerlijk om ’s ochtends een frisse duik te nemen voordat je gaat werken. Heb je niet zoveel ruimte in je tuin? Dan kun je een zwemspa overwegen. Zwemspa’s zijn een soort groot bad die krachtige stralen bevat zodat het voelt alsof je tegen de stroom in zwemt. Kun je alsnog wat baantjes trekken en tegelijk aan je conditie werken!

Een haardvuur

Een open haard maakt elke kamer direct een stuk knusser, maar geeft ook een ontzettend chic gevoel. Een haardvuur in de woonkamer is leuk, maar wat dacht je van een vuurtje in de badkamer of in de slaapkamer? Zo geniet je er misschien minder vaak van dan in de woonkamer, maar hoe knus is het als je lekker in bad zit of nog een boek leest ’s avonds voordat je naar bed gaat?! Je hoeft niet direct voor een vuurtje te gaan wat je ook ontzettend ruikt in huis, door bijvoorbeeld te kiezen voor een gashaard.

Pak uit met verlichting

Verlichting kan de sfeer in een ruimte maken of breken. Door te investeren in goede, duurzame en vooral bijzondere verlichting kun je elke kamer volledig transformeren. Kijk dus of je elegante tafellampen kunt vinden of zelfs mooie kroonluchters. Probeer de simpele plafonnières te vermijden, omdat deze toch al snel een goedkope en saaie uitstraling hebben. Speel met de verlichting door bijvoorbeeld luxe decoratie uit te lichten. Dimbare verlichting is trouwens altijd een goed idee om een luxueuze sfeer neer te kunnen zetten!

Bron: van 07-05-2021