Nieuwbouw Nieuws

De blokhut: een additionele aanwinst voor je nieuwe woning

22-09-2021

De voordelen van een blokhut

Wist je dat de blokhut zeer populair is? Denk maar eens aan een mooie blokhut van Fonteyn. In vele tuincentra worden blokhutten aan de lopende band verkocht. De populariteit van een blokhut is niet zonder reden, want deze is geheel geïsoleerd. Ook kan het een fijne plek zijn om te relaxen en waar je zelfs in de koude winter terecht kunt. Ben je benieuwd wat de voordelen van een blokhut zijn? Wij vertellen je waarom een blokhut een additionele aanwinst voor je nieuwe woning is. Lees snel verder en ontdek de diverse voordelen van een blokhut.

Door isolatie heb je het niet snel koud binnen

Blokhutten, zoals een blokhut van Fonteyn, zijn geïsoleerd waardoor ze de warmte goed kunnen vasthouden als het buiten koud is. En is het warmer, dan kun je juist fijn afkoelen in je eigen blokhut. Bouw je een blokhut, dan is de impact van het milieu hierop vrijwel nihil, omdat je hierbij enkel natuurlijke materialen gebruikt. Wil je graag bijdragen aan een beter milieu, dan is een blokhut dan ook een uitstekende keuze.

Je hebt een plek waar je je heerlijk terug kunt trekken

Laat je een blokhut plaatsen, dan heb je een plekje waar je je heerlijk even terug kunt trekken om te ontspannen. Zo kun je zelf het model blokhut uitkiezen en deze gebruiken om bijvoorbeeld tv in te kijken. Omdat blokhutten worden aangesloten op een stroomvoorziening, is het mogelijk hier diverse elektrische apparaten in te plaatsen. Je kunt er ook sanitair laten plaatsen. Zo kun je een fijne spa creëren waar je heerlijk tot rust kunt komen in je bubbelbad of sauna.

Je kunt er gasten in laten verblijven

Als je een blokhut in de tuin plaatst, kun je deze niet alleen gebruiken om voor jezelf een ontspannen ruimte te creëren. Je kunt hier ook een speciaal gastenverblijf van maken. Maak er een mooi verblijf van waar twee personen kunnen logeren en zorg ervoor dat er ook een keuken en badkamer aanwezig is. Wat je vervolgens kunt doen, is de blokhut verhuren via een website zoals AirBnb. Als het jou wel wat lijkt om gastvrouw te zijn en extra geld wilt verdienen, kun je dit zeker doen door van jouw blokhut een uniek gastenverblijf te maken. Kies jij ook voor een blokhut in de tuin? Ga dan op zoek naar een blokhut die geheel aan jouw wensen voldoet.

Bron: van 22-09-2021