Nieuwbouw Nieuws

Marmeren design tegels voor in een moderne woning

28-09-2021

Heb je een moderne stijl in je woning en ben je op zoek naar nieuwe tegels voor in een ruimte zoals je woonkamer, keuken of de badkamer? Waarom ga je dan niet voor marmeren design tegels? Deze tegels zijn populair en daarnaast erg mooi om te gebruiken in een moderne woning. Door het diverse kleurenpalet van deze design tegels, zijn ze bij iedere moderne woonstijl en door de hele woning te gebruiken. Hieronder lees je alles over marmeren design tegels voor in een moderne woning.

Wat zijn marmeren design tegels?

Marmeren design tegels zijn ook wel te herkennen aan de ader- en kristalstructuur op de tegels. Dankzij dit krachtige ontwerp zal deze design tegel goed passen in o.a. een woning met een moderne en chique woonstijl. Het is een veelzijdige design tegel, want naast deze tegel op de vloeren te plaatsen kun je marmeren tegels ook op de wanden plaatsen. In iedere moderne woning zal deze tegel een mooie basis vormen voor de rest van het interieur.

Groot aantal kleurmogelijkheden marmeren design tegels

Vroeger zagen we vooral marmeren design tegels in een basiskleur wit met een zwarte ader- en kristalstructuur. Tegenwoordig is er veel meer keuze op het gebied van deze populaire design tegels! Zo heb je een marmerstructuur in kleuren als bruin, beige, grijs en zwart. Ook heb je tegels met basiskleur beige met een witte ader- en kristalstructuur. Liever een donkere kleur tegel in je moderne woning? Ook kun je gaan voor een basiskleur als zwart in combinatie met wit of grijs.

Marmeren design tegels in iedere ruimte

Design tegels met een marmeren structuur zullen in iedere ruimte in ieder moderne woning staan. Het is dan ook een echte musthave om deze tegels in je woning te hebben. Ze passen o.a. mooi in ruimtes als de keuken, de badkamer en de woonkamer.

Marmeren design tegels voor in de keuken

Wanneer je een chique uitstraling wil hebben in de keuken, dan kun je voor marmeren design tegels gaan. Zou kun je voor een marmeren keukenblad gaan, maar ook voor een marmeren achterwand bij het kookgedeelte. Wil je dit combineren met nog meer marmer? Ga dan voor marmeren design tegels voor op de vloer.

Marmeren design tegels voor in de badkamer

Ben je van plan om van je badkamer een echte eyecatcher te maken? Ga dan voor de marmeren design tegels van Afium.nl. Kies als basiskleur voor zwart en ga voor een grijze of witte ader- en kristalstructuur. Wil je het helemaal goed aanpakken? Ga dan voor de wanden en vloeren in dezelfde tegel. Maak het af met mooie gouden accessoires in de vorm van kranen en je hebt een eyecatcher te pakken!

Marmeren design tegels voor in de woonkamer

Naast in natte ruimtes zoals de keuken en badkamer, passen marmeren design tegels ook mooi in de woonkamer. Zeker wanneer je een moderne inrichting hebt! Pas de kleur van de marmeren tegels aan de kleur van je interieur aan. Ga bijvoorbeeld voor een beige basiskleur met een zwarte aderstructuur om te combineren met zwarte accessoires in je interieur.

Bron: van 28-09-2021