Nieuwbouw Nieuws

4 eyecatchers in jouw nieuwbouwhuis

20-12-2021

Heb jij een mooi nieuwbouw huis weten te bemachtigen?Eentje met een fijne tuin? Dan heb jij waarschijnlijk wel een tijdje moeten wachten tot je in je nieuwe woning kon intrekken. Maar nu het eenmaal zover is kan het inrichten beginnen.

Vaak zijn nieuwbouwhuizen in dezelfde stijl gebouwd. Wil jij dat bezoekers jouw huis echt herinneren, dan is het leuk om een eyecatcher in je huis te plaatsen. Iets waar je trots op bent, en waar andere nog lang over zullen napraten. Maar wat? In dit artikelen zetten wij de 4 leukste op een rijtje.

1. Bloemen en planten

Eyecatchers die bij vrijwel iedere woonstijl passen zijn bloemen en planten. Zo kun je kiezen voor een grote groene plant midden in de woonkamer of keuken. Een grote kamerplant levert niet alleen de nodige zuurstof, maar brengt letterlijk een beetje leven in de kamer. Iedereen heeft wel een hoek die een beetje ‘doods’ of nutteloos aanvoelt. Maar ook kleinere planten of bloemen kunnen een echte eyecatcher zijn. Wat dacht je van een mooi droog bloemenboeket op de keukentafel. Om een echt statement te maken combineer je de bloemen en planten met een gave pot of vaas.

2. Een grote glazen deur

In een nieuwbouwhuis moet je de verschillende ruimtes op een verstandige manier met van elkaar kunnen onderscheiden. Hier doet een houten of stalen deur de ruimte kleiner lijken. In dit geval kun je beter kiezen voor een grote glazen deur die de woning meer ademruimte geeft. Doordat je al een stuk ziet van de volgende kamer, word je er automatisch naartoe gezogen. Bovendien zorg je voor een maximum aan lichtinval én is het een echte eyecatcher.

3. Bubbelbad of jacuzzi

Zoek je iets waar mensen het nog weken over hebben? Dan sla je met een bubbelbad nooit de plank mis. Kies voor een groot bubbelbad in je badkamer of ga voor een spa in de tuin. Hou jij ervan om te zwemmen, maar heb je geen ruimte voor een heel zwembad? Dan kan een swimspa ook iets voor jou zijn. Hier zwem jij tegen de gecreëerde stroming in. Nodig al jouw vrienden en familie uit voor een tuinfeestje en geniet lekker van het warme water en de massage jets die je lichaam laten ontspannen. Hapje en drankje erbij en het feest is compleet.

4. Muurdecoratie

Muurdecoratie is ideaal om een lege muur te decoreren, maar je kan het ook gebruiken als eyecatcher. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor foto’s in opvallende lijstjes, schilderijen, behang of planken met decoratie. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden! Ga jij bijvoorbeeld voor een grote replica van de nachtwacht of ben jij eerder van de abstracte kunst? Denk op voorhand goed na over hoe lang de muurdecoratie aanwezig moet zijn en of je van verandering houdt. Op basis van je eigen wensen en voorkeuren beslis je dan makkelijk welk type muurdecoratie geschikt is voor jouw huis.

Wij hopen dat deze 4 items je inspiratie geven voor een eyecatcher in je nieuwbouwwoning. Veel plezier met shoppen!

Bron: van 20-12-2021