Nieuwbouw Nieuws

4 Tips voor drukwerk voor nieuwbouwprojecten

21-12-2021

Ondanks de opkomst van reclame op het internet, biedt gedrukte media nog altijd een uiterst betaalbare en effectieve manier om nieuwbouwprojecten op een lokaal en regionaal niveau in het zonnetje te zetten. Van advertenties in de veel gelezen zondageditie kranten tot advertenties in vakbladen om een specifiek segment te bereiken, uiteenlopende manieren van drukwerk bieden geweldige kansen om een niche aan te spreken. Om als bouwbedrijf en investeerder de interesse te wekken voor jouw nieuwbouwproject, ga aan de slag met deze tips om volledig te profiteren van de mogelijkheden met gedrukte media.

Verhoog de klanttevredenheid met tevreden klanten

Het is nu eenmaal zo dat lezers meer ontvankelijk zijn voor advertenties die tevreden klanten weten vast te leggen. Met de resultaten van voorgaande projecten zal het heus niet moeilijk zijn om tevreden klanten te portretteren in jouw gedrukte advertenties. Gebruik een enthousiaste klant beoordeling als het middelpunt van de advertentie en zorg voor een prettige en vriendelijke uitstraling van jouw bouwbedrijf. Dit kan een lange weg gaan in klanten te laten weten dat je niet zomaar een gemiddelde aannemer bent uit het telefoonboek!

Illustreer het voor-en-na potentieel

Drukwerk bestellen voor jouw nieuwbouwproject? Zorg ervoor dat je voor-en-na afbeeldingen gebruikt, een uitstekende methode om het potentieel te tonen van wat jouw bouwproject. Hiermee kan je het kwaliteit van jouw werk op papier tonen. Deze transformatieve illustraties kunnen de verbeelding van potentiële klanten aanspreken, zodat zij een beter antwoord krijgen op de vraag hoe hun huis eruit zal zien nadat de bouw is voltooid. In tegenstelling tot standaard tekstadvertenties, zijn dit in het oog springende foto’s die jouw bedrijfsadvertentie direct laten opvallen.

Adverteer in tijdschriften gericht op de branche

Om het balletje te laten rollen, kun je gebruik maken van tijdschriften die zich op een specifieke niche richten. Op deze manier kun je verschillende doelgroepsegmenten aanspreken en richt je je op het creëren van een diverse marketingstrategie met gepersonaliseerde content. Maak daarom een lijstje van relevante tijdschriften in de bouwsector en nieuwbouw, en overweeg of nationale publicaties en lokale mediabronnen goede communicatiemiddelen zijn voor jouw nieuwbouwproject.

Op zoek naar een drukker voor jouw bouwproject?

Als je op zoek bent naar een drukkerij die jou de mogelijkheid geeft om al jouw drukwerk naar eigen wens samen te stellen, kijk dan bij DrukZo. Bij DrukZo ben je aan het juiste adres voor uiteenlopende soorten drukwerk, van stickers en flyers tot brochures en van gepersonaliseerde agenda’s tot kalenders. Zo ben jij in staat om een uitgebreid marketingpakket samen te stellen die de focus weet te leggen op jouw doelmarkt.

Bron: van 21-12-2021