Nieuwbouw Nieuws

Dubbelstaafmatten kopen? Bezoek een hekwerkspecialist

18-05-2022

Een dubbel spijlenhekwerk is populair omwille van zijn talrijke voordelen. Het hekwerk is strak en elegant in uiterlijk, waardoor het perfect voor gebruik als erfafscheiding of site veiligheid. Het is ook de tweede meest populaire. Het is ook de tweede meest betaalbare hekwerk optie na gaas hekwerk. Deze beste hekwerk specialist van Nederland levert kwalitatief hoogwaardige dubbelstaafs hekwerken, als complete strekkende meter of als losse onderdelen. Het stevige hekwerk heeft een lange levensduur en is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kleuren. Er zijn talrijke toepassingen voor aanpasbare en kosteneffectieve omheiningen. Een raster van drie stalen spijlen, twee horizontaal en één verticaal, vormt een dubbelstaafs hekwerk. Deze stevige afrasteringen zijn verkrijgbaar in twee spijlenmaten: 6/5/6 en 8/6/8. Maat 6/5/6 geeft aan dat de horizontale staven een diameter hebben van 6 mm en de verticale staven een diameter van 5 mm. Deze spijlenmatten zijn ideaal voor lichte toepassingen zoals het afbakenen van tuin- of erfafscheidingen. De 8/6/8 spijlenmatten zijn ideaal voor gebruik op bedrijventerreinen, fietsenrekken, sportvelden, speelplaatsen van kinderopvangcentra en dierenweiden. De 251 cm brede dubbele spijlenmatten zijn eenvoudig te meten aan de hand van de effectieve breedte van 258 cm (hart-op-hart afstand). (Palen hebben een hart-op-hart afstand van 60 mm.) Ze zijn gecoat en/of gegalvaniseerd. Het gebruik van een zinklaag beschermt de omheining tegen roest en corrosie. De afwerking is de coating. Het dubbelstaafs hekwerk wordt in de juiste kleur afgewerkt met een coating. Het hekwerk vergt zeer weinig onderhoud.

Waardeer de vele voordelen van een dubbelstaafs hekwerk.

In de omheiningen gebruikt MThekwerk hoogwaardig West-Europees staal. U krijgt een fantastische prijs-kwaliteitverhouding. De voordelen van een spijlenhekwerk van MThekwerk zijn legio.

• IJzer robuust, transparant, onderhoudsvrij, duurzaam en modieus

• Hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur.

• Aanpasbaar aan een breed scala van toepassingen

• Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

• Anti-inbraak kenmerken

• Verkrijgbaar in verschillende hoogtes en RAL-kleuren

• Gegalvaniseerd om roest en corrosie te voorkomen

• Beschutting tegen weersomstandigheden

Online bestellen van dubbelstaafs hekwerk is eenvoudig. Per strekkende meter levert MThekwerk een compleet dubbelstaafshekwerk., gegalvaniseerd en gecoat. De fijnmazige mazen hebben een breedte van 50 mm en een hoogte van 200 mm. Op de kwaliteit van de Nederlandse grond mag vertrouwd worden. Alle tussenpalen worden geleverd voor levering in één rechte lijn. Er worden palen meegeleverd. U kunt kiezen voor een schuttinghoogte van 61 of 81 cm, maar ook voor 203 of 243 cm. Met daartussen diverse andere hoogtes. Wilt u losse onderdelen bestellen? Onbehandelde, verzinkte of gecoate losse dubbelstaafmatten zijn bij MThekwerk verkrijgbaar in diverse hoogtes. Ook zijn er losse palen met een diameter van 60 mm die gegalvaniseerd of gecoat zijn. Wilt u een dubbelstaafs hekwerk op uw erf plaatsen? In combinatie met klimop vormt het een uitstekende afscheiding. Schoren of schetsplaten kunnen worden gebruikt om extra windbescherming te bieden. De combinatie van robuuste gelaste draden en stalen palen zorgt ervoor dat de omheining lang zal meegaan. Voor een veilige en robuuste omheining moeten de palen ruw in de grond worden geslagen. Voor dit soort omheining zijn grondplaten verkrijgbaar. Het kan dan worden geïnstalleerd op een muur, schuur, of een andere geschikte ondergrond.

Voor verdere informatie, begeleiding, of materialen, bel, email, of kom langs. De voordelen van gaas- en spijlenhekwerk worden gecombineerd in dubbelstaafhekwerk. Bij MThekwerk kunt u gemakkelijk en snel online een bestelling plaatsen. Het merendeel van de producten wordt uit voorraad verzonden.

Bron: van 18-05-2022