Nieuwbouw Nieuws

Zijn zwevende tv kasten de toekomst?

10-08-2022

Het is geweldig als je je tv kast zwevend aan de muur kunt hangen. Het laat je huis er modern en strak uit zien. Het mooie van een zwevende tv-kast is dat je verschillende formaten kunt mixen en matchen om in elke kamer een uniek display te creëren. Deze zijn niet alleen voor de woonkamer, ze kunnen overal in huis worden gebruikt, inclusief de keuken of slaapkamer. De grootte van de zwevende tv-kast kan worden aangepast aan elke ruimte en elk doel. Dit maakt het ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar iets anders dan het traditionele entertainmentcentrum of de mediaconsole. Je zult ook merken dat je met dit type ontwerp geen fancy beugels of steunen nodig hebt, omdat er niets aan de muur erachter is bevestigd.

Het creëert een moderne uitstraling

Als je op zoek bent naar een manier om je leefruimte moderner en stijlvoller te maken, dan is een zwevende tv meubel wit de perfecte optie voor jou. Zwevende kasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Ze kunnen overal worden gebruikt, van je slaapkamer tot de keuken. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in bijna elke denkbare kleur, zodat ze naadloos in elk decorschema passen.

Het strakke ontwerp werkt goed met een open conceptruimte

Zwevende tv-kasten zijn een geweldige manier om opbergruimte en stijl toe te voegen aan je huis. Of je nu een open conceptruimte hebt of niet, deze kasten kunnen zowel functie als vorm toevoegen. Een zwevende kast is een geweldige manier om te pronken met je tv in elke kamer van het huis. Door simpelweg dit meubel toe te voegen, kun je een architectonisch element creëren waardoor elke kamer meer als thuis voelt.

Je kunt een tv kast ophangen

Je kunt een zwevende tv-kast overal ophangen waar je een stijl vindt om het gewicht van de kast te dragen. Door een zelfklevende montagebeugel te gebruiken, kun je dit meubel in elke kamer plaatsen en als wandmeubel gebruiken, ongeacht de grootte. Mogelijk moet je de noppen in je muur vinden voordat je dit meubelstuk ophangt. Een stud finder helpt je te bepalen waar deze zich bevinden, zodat je precies weet waar je deze moet monteren. Je moet er ook een gebruiken als er niet genoeg ruimte is tussen twee aangrenzende muren voor je montagebeugel.

De tv is eenvoudig te monteren

Je monteert de tv precies waar je hem wilt hebben. Als je zwevende kast zich in een woonkamer bevindt, kun je de tv gebruiken om je ruimte te integreren en deze functioneler te laten lijken. Misschien wil je de tv boven of onder de zwevende kast monteren en er stoelen op plaatsen.

Bron: van 10-08-2022