Nieuwbouw Nieuws

Onmisbare items voor in een nieuw huis

30-08-2022

Heb je een nieuw huis gekocht en ben jij klaar om het in te richten? Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. In deze blog lees je alles over items die je niet mag missen in je nieuwe woning. Lees mee!

1 Een goed plan

Het begint allemaal met een helder plan. Je hebt een huis gekocht en de volgende stap is om de inrichting te bepalen. Kijk eens voor inspiratie online, zodat je een goed beeld krijgt van de stijl die je wil aanhouden. Maak een moodboard met diverse kleuren en prints om het inzichtelijk te maken. Vind je het lastig om deze keuzes te maken? Kies er dan voor om een expert mee te laten kijken. Er zijn veel interieuradviseurs die jou hierbij kunnen helpen.

2. Meubels

Meubels die niet mogen missen zijn natuurlijk stoelen, tafels, lampen, een bank en nog veel meer. Maar heb je ook gedacht aan bijvoorbeeld iets unieks, zoals een grote eikenhouten tafel in de woonkamer bijvoorbeeld? Plaats daar een aantal mooie hanglampen boven en je hebt een gezellige ruimte waar je met vrienden en familie aan kan zitten. Denk ook bijvoorbeeld aan rolluiken! Deze zorgen voor veiligheid en comfort in één. Goedkope rolluiken kun je gemakkelijk online bestellen en ook nog eens zelf bevestigen, ideaal.

3 Raamdecoratie

De raamdecoratie in je nieuwe woning is erg belangrijk. Dit zegt namelijk veel over de ruimte. Wil jij graag zo veel mogelijk licht naar binnen laten schijnen overdag? Dan kun je het beste kiezen voor lange, witte gordijnen. Hierdoor krijg je het daglicht binnen, maar houd je de warmte buiten en zorg je ervoor dat niemand naar binnen kan kijken. Wat tegenwoordig ook erg populair is zijn mooie houten jaloezieën. Dit staat mooi in vrijwel elk interieur!

4 Accessoires

Last but not least: de accessoires in huis. Waarschijnlijk heb je allereerst een plan gemaakt en heb je een aantal basiskleuren gekozen. Vaak zorgt dit voor een rustige basis en kun je ‘losgaan’ met een aantal accessoires. Doordat dit makkelijker vervangbaar is dan een bank of een muur schilderen kun je het beste kiezen om de accessoires in verschillende kleuren te halen. Kijk wel goed naar of deze kleuren mooi staan bij de rest van je huis. Heb jij bijvoorbeeld veel planten? Laat dan groene kleuren terugkomen in huis. Of heb jij een stoer, robuust interieur? Kies er dan voor om wat zwarte elementen toe te voegen. Hierdoor wordt het één geheel.

Succes met het inrichten van jouw nieuwe huis.

Bron: van 30-08-2022