Nieuwbouw Nieuws

Een rondje langs de duurste huizen van Nederland

21-11-2022

Ons prachtige kikkerlandje, waar het in de zomer bloedheet en in de winter steenkoud is. Een plek die 17 miljoen mensen hun thuis kunnen noemen. Van bungalow, tot appartement en van twee-onder-een-kapwoningen tot de grootste villa’s. Als jij een fan bent van de Nederlandse architectuur en de bijzondere woningen die er in ons land te vinden zijn hebben we een bijzonder tourtje dat je af kunt leggen. We hebben namelijk het lijstje opgesteld met de duurste huizen van Nederland. Helaas doen deze woningen niet aan een dagelijks open-huis, maar je komt wel op de mooiste en rijkste plekjes van Nederland. Leuk om langs te rijden toch?

Alleen is maar alleen, ga daarom met al je vrienden of familieleden op pad. Wij raden aan hiervoor een personenbus huren. Zo kunnen jullie makkelijk en vooral gezellig van A naar B verplaatsen. Heb jij een grote vriendengroep of gezin met aanhang? Dan kun je zelfs een 9 persoons bus huren waar jullie allemaal in passen.

4. De dam - Amsterdam

In het absolute centrum van bevindt zich The Penthouse. Dit appartement omvat de gehele negende (top)verdieping van DAM3 en is onder supervisie van een internationaal bekende interieurarchitect op het allerhoogst denkbare niveau afgebouwd. Het Amsterdamse centrum is sowieso leuk om te bezoeken en in de Bijenkorf die zich onder het appartement bevindt kun je alvast proeven van de super luxe levensstijl.

3. Heinsbergenstraat - Bitswijk

Dit is één van de meest prestigieuze en grootste villa's van de prachtige provincie Noord-Brabant. Het bizarre landgoed is strategisch gelegen ten opzichte van onder meer Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch. Panden zoals deze vind je doorgaans ook niet in Nederland maar alleen aan de Cote d'Azur of bijvoorbeeld in Miami. Omdat het gelegen is aan het water kun je het beste even langs varen voor dit spetterende pand.

2. Bentveldsweg - Aerdenhout

Het is al een feestje om door deze prachtige groene omgeving rond te rijden. Maar nog specialer is de buitensporig dure buitenplaats ‘Klein Bentveld’. Samen met het koetshuis, ’t Jagthuys, de overige opstallen en het weelderige park van bijna vier hectare het volledige landgoed. Recentelijk is het alles wat er op het landgoed staat gerenoveerd. Dus alles verkeerd in perfecte staat.

Landgoed ‘Klein Bentveld’ heeft twee monumentale toegangspoorten aan de lommerrijke Bentveldsweg in Aerdenhout. Hier maak je nog echt een vorstelijke entree. Heel leuk om langs te rijden!

1. Biltseweg - Bosch en Duin

Quote heeft al meermaals over het pand geschreven. 18 miljoen wordt er voor gevraagd en er was lang twijfel of het dit dan ook daadwerkelijk waard was. Om jou zelf te laten oordelen hier een aantal bijzondere highlights van wat dit huis te bieden heeft:

• Een oprijlaan met natuurstenen arcade als je binnen komt rijden

• Een ‘oval office’ met aansluitende archiefkamer (een beetje zoals in het witte huis)

• Een acht persoons whirlpool, sauna, stoombad, regendouches, een fitnesscentrum en een zwembadhal, waarvan de Braziliaans blauw marmeren vloer uit één blok is gezaagd. Om het nog gekker te maken; de vloer van het zwembad kan met een druk op de knop omhoog komen en omtoveren tot dansvloer.

• Een Tuschinski-achtige bioscoopzaal. Volledig voorzien van rood fluwelen meubilair en romantische schemerlampjes

Je kan dan wel niet binnen kijken bij de huizen, maar je kunt online wel beeldmateriaal. Laat je ogen de kost door de prachtige omgeving van deze huizen en rij zo langs de mooiste, maar vooral duurste huizen van Nederland.

Bron: van 21-11-2022