Nieuwbouw Nieuws

Jouw nieuwbouw woning ingericht met de slimste apparatuur

24-11-2022

De koude periode is officieel aangebroken en daarom willen we extra warm blijven. Heb jij een nieuwbouw woning? Dan kan de radiator naar een hoger niveau gebracht worden. Dit kan gedaan worden met speciale gadgets. Deze gadgets zijn niet alleen speciaal, maar ook nog eens slim. Wil jij jouw nieuwbouw woning inrichten met de slimste apparatuur? En wil jij weten met welke slimme gadgets je dit kunt doen? In dit artikel zullen wij je hier meer over vertellen. Lees snel verder!

Een slimme radiatorknop

Met een slimme radiatorknop kan het huis op een aparte manier verwarmt worden. De reden hiervoor is dat er een soort motor in de kraan zit, wat ervoor zorgt dat de kraan open en dicht kan. Doordat een slimme radiatorknop met een smartphone bestuurd kan worden, kan de temperatuur makkelijk per ruimte geregeld worden. Bijgevolg, kan dit ervoor zorgen dat er veel wordt bespaard op de energierekening, omdat niet alle ruimtes tegelijk verwarmd hoeven te worden. Die centen kunnen elders geïnvesteerd worden. Uiteraard zijn er verschillende slimme radiatorknoppen waaruit gekozen kan worden, zoals de Tado radiatorknop. Het voordeel van dit merk, is dat het goed werkt met Apple, HomeKit, Google Home en Homey Pro. Ook biedt de Tado radiatorknop de mogelijkheid om de verwarming uit te zetten wanneer je het huis verlaat en gaat de verwarming aan wanneer je weer naar huis komt. Een ander topmerk is de Plugwise Zoneregeling Systeem. Op basis van buitentemperaturen, regelt dit systeem de binnentemperaturen.

Klimaatbeheersing

Een radiator ventilator helpt de temperaturen in huis het beste beheersen, omdat het huis verwarmd wordt door de circulatie van warme lucht. Heb je geen idee hoe dit eruit ziet? Het is namelijk een kleine kast wat op de radiator in huis geplaatst kan worden. De ventilatoren in het kastje gaan aan het werk op het moment dat de verwarming aangezet wordt. Vervolgens zorgt dit ervoor dat de ruimte sneller warm wordt en daardoor hoeven we minder lang te stoken. Wanneer gas minder verbruikt wordt, kan er wederom voor gezorgd worden dat er meer centen bespaard worden. Tot slot, is het goed om te weten dat je het snel kunt aansluiten en met één druk op de knop gaat het apparaat meteen van start.

Samenvattend, een nieuwbouw woning kan op een slimme manier ingericht worden met speciale gadgets. Deze gadgets zijn niet alleen speciaal, maar ook slim. Zo kan een slimme radiatorknop met een smartphone bestuurd worden en een radiator ventilator zorgt ervoor dat het huis sneller warm is. Zo kun je tijdens de winter centen besparen en lekker warm blijven.

Bron: van 24-11-2022