Nieuwbouw Nieuws

Verhoog de waarde van je nieuwbouwhuis met slimme energiekeuzes

25-03-2024

Ontvang je binnenkort de sleutel van je nieuwe woning? Of woon je op dit moment al een paar jaar in een nieuwbouwwoning en is het tijd om te gaan upgraden? Het verduurzamen van je woning is in beide gevallen een van de beste investeringen die je kunt doen. Je kunt erg snel de waarde van de woning verhogen en je gaat ook nog eens voor een erg slimme energiekeuze. Waar je dan zoal voor kunt kiezen, lees je hier.

Het laten plaatsen van zonnepanelen is een van de meest duurzame keuzes

De keuze voor het laten plaatsen van zonnepanelen is een van de beste die je kunt doen. Je gaat voor een duurzame investering die ook nog eens erg betaalbaar is. Het systeem kan snel worden geplaatst en je start direct met het opwekken van elektriciteit. En hierdoor kun je ook vanaf het eerste moment besparen op de vaste lasten. Dat komt vandaag de dag uiteraard meer dan goed van pas. Want het bedrag dat je daarmee kunt besparen, kun je weer erg goed uitgeven aan de verzekeringen, de hypotheek van je woning of de boodschappen. En dat maakt de kwaliteit van leven meteen weer wat beter.

Erg makkelijk te realiseren op ieder type dak

De zonnepanelen - bijvoorbeeld uit de collectie van een specialist zoals homeQgo - zijn erg makkelijk te realiseren op ieder type dak van een nieuwbouwwoning. Het complete systeem kan erg snel en met de grootste zorg op worden geleverd. Daarnaast ontvang je ook meteen alle uitleg en instructies over het gebruik van de bijbehorende app. Hierdoor zie je meteen hoeveel energie je iedere dag op hebt gewekt en wat voor bedrag je bespaart. En dat is natuurlijk wel zo fijn om te weten.

Kies voor slimme energiekeuzes voor je nieuwbouwwoning van een specialist

Sta je te popelen om lekker aan de slag te gaan met verschillende maatregelen voor het verduurzamen van je woning? De eerste logische stap die je dan kunt zetten, is contact opnemen met een specialist uit de branche. Er wordt altijd erg graag met je meegedacht én je ontvangt een persoonlijk advies voor het laten plaatsen van de zonnepanelen bij jou op het dak. En dat maakt het verduurzamen van je huis meter vele malen makkelijker om te gaan doen. Start je op korte termijn met het investeren in duurzame initiatieven voor je eigen huis?

Bron: van 25-03-2024