Zoek in ons totale aanbod van 94.294 nieuwbouwwoningen

Project- gemeente- of plaatsnaam:

Geavanceerd zoeken | Kaartweergave

Over Nieuwbouw Nederland

Met 94.294 nieuwbouwwoningen in 1.150 projecten biedt Nieuwbouw Nederland veruit het meest complete overzicht van Nederlandse nieuwbouwprojecten.

Nieuwbouw Nederland is onafhankelijk en bevat daardoor nieuwbouw van vrijwel alle gemeenten, ontwikkelaars en corporaties van Nederland, zowel koop- als huur. Naast actueel aanbod is er plaats voor nieuwbouw in planfase en nieuwbouwprojecten in ontwikkeling.

Naast projectmatige woningbouw presenteert Nieuwbouw Nederland tevens particuliere bouwkavels (PO, Particulier Opdrachtgeverschap) en collectieve zelfbouw (CPO, Collectief Particulier Opdrachtgeversschap).

Laatste nieuwbouwnieuws

Betere afvalwerking voorkomt ongelukken

Bouwen klinkt als nieuw, maar bij bouwen moet ook vaak gesloopt worden en in beide gevallen komt daarbij veel afval vrij. Vooraf is het soms lastig inschatten hoeveel afval er is, wat voor soort afval en hoe je dit moet verwerken. Toch is het b... Volledige publicatie

Hoe kun je het best een nieuwe tuin inrichten?

Ga je een nieuwe tuin inrichten? Daar komt best wat bij kijken! Om er zeker van te zijn dat de tuin helemaal naar wens is, is het verstandig om dit op een doordachte manier aan te pakken. Lees onze handige tips: zo richt je de tuin slim in!
Volledige publicatie

De mooiste kantoormeubelen voor in je nieuwe woning

Door het coronavirus moesten Nederlanders een tijdje noodgedwongen werken vanuit huis. Aan het begin was dat natuurlijk een hele verandering en was het wennen geblazen, maar dat is inmiddels eigenlijk niet meer het geval. Er zijn zelfs ... Volledige publicatie

Zelf projectontwikkelaar worden en samen je eigen buurt creëren

Je eigen huis bouwen: het klinkt romantisch, maar zo makkelijk is het allemaal niet. Vooral ook omdat het relatief duur is als je er alleen voor staat. Projectontwikkelaars maaien je er zowat letterlijk het gras voor de voeten weg en bouwen ver... Volledige publicatie

Meer nieuwbouw nieuws

Kaartweergave

Ga naar de kaart

Laatste nieuwbouwcolumns

Onderhandelen over de vraagprijs van nieuwbouw: ja of nee? - Erik Slijkoord

Onderhandelen over de vraagprijs van nieuwbouw: ja of nee?

Als je een bestaand huis koopt, kun je in veel gevallen onderhandelen over de prijs. Bij een nieuwbouwproject werkt dit net even anders. In dit artikel lees je waar je over kan onderhandelen als je een nieuwbouwwoning koopt en wat er vaststaat.

Volledige publicatie

Wat zijn de meest voorkomende bijkomende kosten bij nieuwbouw? - Erik Slijkoord

Wat zijn de meest voorkomende bijkomende kosten bij nieuwbouw?

Nieuwbouw heeft een aantal voordelen. Je hoeft niet te onderhandelen over de prijs en je en hebt minder bijkomende kosten dan bij bestaande bouw. Wil je weten welke dat zijn? In dit artikel lees je welke bijkomende kosten je betaalt wa... Volledige publicatie

Hoe werkt de loting voor een nieuwbouwwoning? - Erik Slijkoord

Hoe werkt de loting voor een nieuwbouwwoning?

Heb je jouw oog laten vallen op een nieuwbouwwoning? Je bent waarschijnlijk niet de enige. De kans is daardoor groot dat je mee moet doen aan een loting om zo'n woning te verkrijgen. Maar wat houdt zo'n loting voor een nieuwbouwwoning in en hoe gaat het in z'n werk?

Volledige publicatie
Meer columns

Waarom inschrijven:

Wenst u op de hoogte te blijven van de nieuwbouw ontwikkelingen in w regio? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

  1. Als eerste op de hoogte van nieuws over projecten in uw regio
  2. Eenvoudig inschrijven voor specifieke nieuwbouwprojecten
  3. Bewaar uw favoriete projecten en blijf op de hoogte van ontwikkelingen
  4. Uw woonwensen kenbaar maken aan gemeenten en ontwikkelaars
Naar inschrijven