Zoek in ons totale aanbod van 89.041 nieuwbouwwoningen

Project- gemeente- of plaatsnaam:

Geavanceerd zoeken | Kaartweergave

Over Nieuwbouw Nederland

Met 89.041 nieuwbouwwoningen in 1.133 projecten biedt Nieuwbouw Nederland veruit het meest complete overzicht van Nederlandse nieuwbouwprojecten.

Nieuwbouw Nederland is onafhankelijk en bevat daardoor nieuwbouw van vrijwel alle gemeenten, ontwikkelaars en corporaties van Nederland, zowel koop- als huur. Naast actueel aanbod is er plaats voor nieuwbouw in planfase en nieuwbouwprojecten in ontwikkeling.

Naast projectmatige woningbouw presenteert Nieuwbouw Nederland tevens particuliere bouwkavels (PO, Particulier Opdrachtgeverschap) en collectieve zelfbouw (CPO, Collectief Particulier Opdrachtgeversschap).

Laatste nieuwbouwnieuws

Belangrijke verzekeringen voor je nieuwbouwhuis

Wanneer je nieuwbouwhuis dan eindelijk opgeleverd is kan de pret beginnen. Je kunt verhuizen, inrichten, verbouwen en de kale woning omtoveren tot een fijn en sfeervol thuis. Maar tussen alle bezigheden door mogen ook de verzekeringen natuurlijk n... Volledige publicatie

Dit kun je zonder vergunning bijbouwen

Het nieuwbouwhuis is nog maar net klaar of je merkt al dat je meer opbergruimte nodig hebt. Een grotere schuur, een garage. Dat kan zonder vergunning. Dan moet er wel aan bepaalde voorwaarden worden voldaan. Welke dat zijn vertellen we hier.
... Volledige publicatie

De perfecte radiator voor in jouw nieuwe huis

Mogelijk heb je helemaal zelf een huis gebouwd, maar heb je nog geen radiatoren uitgekozen voor in de woning. Dit is toch wel een belangrijk onderdeel van een huis, je wilt natuurlijk niet in de kou zitten. Bovendien is de winter alweer zo goed al... Volledige publicatie

Manieren om jouw nieuwbouwwoning te vergroten

Het is inmiddels alweer een aantal jaar geleden dat je bent gaan wonen in jouw nieuwbouwwoning. Je woont er fijn, maar je hebt steeds vaker het gevoel dat je wat meer leefruimte nodig hebt. In plaats van direct te verhuizen, zijn er nog veel meer ... Volledige publicatie
Meer nieuwbouw nieuws

Kaartweergave

Ga naar de kaart

Laatste nieuwbouwcolumns

Hoe werkt de loting voor een nieuwbouwwoning? - Erik Slijkoord

Hoe werkt de loting voor een nieuwbouwwoning?

Heb je jouw oog laten vallen op een nieuwbouwwoning? Je bent waarschijnlijk niet de enige. De kans is daardoor groot dat je mee moet doen aan een loting om zo'n woning te verkrijgen. Maar wat houdt zo'n loting voor een nieuwbouwwoning in en hoe gaat het in z'n werk?

Volledige publicatie

Meerwerk meefinancieren bij nieuwbouw, hoe gaat dat in z'n werk? - Erik Slijkoord

In principe wordt een nieuwbouwwoning casco opgeleverd. Wil jij het huis tijdens de bouw al meer personaliseren en afwijken van het bouwplan? Dat kan, door zogenoemd 'meerwerk' uit te laten voeren. Dit kun je meestal meefinancieren in je hypotheek. Hier lees je hoe dit werkt.

Voorbeelden van meerwerk O... Volledige publicatie

Welke bijkomende kosten horen bij de koop van nieuwbouw? - Erik Slijkoord

Welke bijkomende kosten horen bij de koop van nieuwbouw?

Met een nieuwbouwwoning koop je in principe een compleet leeg huis. Het is vervolgens aan jou als koper om het leefbaar te maken. Hierdoor krijg je automatisch te maken met bijkomende kosten, meestal zo'n 2 tot 3% van de koopsom. Ook voor het regelen van de hy... Volledige publicatie

Meer columns

Waarom inschrijven:

Wenst u op de hoogte te blijven van de nieuwbouw ontwikkelingen in św regio? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

  1. Als eerste op de hoogte van nieuws over projecten in uw regio
  2. Eenvoudig inschrijven voor specifieke nieuwbouwprojecten
  3. Bewaar uw favoriete projecten en blijf op de hoogte van ontwikkelingen
  4. Uw woonwensen kenbaar maken aan gemeenten en ontwikkelaars
Naar inschrijven