Zoek in ons totale aanbod van 88.924 nieuwbouwwoningen

Project- gemeente- of plaatsnaam:

Geavanceerd zoeken | Kaartweergave

Over Nieuwbouw Nederland

Met 88.924 nieuwbouwwoningen in 1.130 projecten biedt Nieuwbouw Nederland veruit het meest complete overzicht van Nederlandse nieuwbouwprojecten.

Nieuwbouw Nederland is onafhankelijk en bevat daardoor nieuwbouw van vrijwel alle gemeenten, ontwikkelaars en corporaties van Nederland, zowel koop- als huur. Naast actueel aanbod is er plaats voor nieuwbouw in planfase en nieuwbouwprojecten in ontwikkeling.

Naast projectmatige woningbouw presenteert Nieuwbouw Nederland tevens particuliere bouwkavels (PO, Particulier Opdrachtgeverschap) en collectieve zelfbouw (CPO, Collectief Particulier Opdrachtgeversschap).

Laatste nieuwbouwnieuws

Vergeet niet jouw opstalverzekering aan te passen

Uit een groot onderzoek van Pricewise blijkt dat 80 procent van de zelfstandig verzekerden sinds ze hun eigen woning hebben verbouwd of aangepast niet de opstalverzekering hebben... Volledige publicatie

Ontdek de voordelen van een gashaard in je nieuwbouwwoning

Het is fantastisch in een nieuwbouwwoning te wonen, maar het ontbreekt nog wel eens aan een gezellige sfeer. Dat komt door het moderne en strakke karakter van nieuwbouwwoningen. Wil je een speciale sfeer creëren in je woning en van extra warmte g... Volledige publicatie

6 tips om je vloer krasvrij te houden

Heb je een nieuwe vloer, dan ben je daar natuurlijk zuinig op. Het is zonde als de vloer al binnen enkele jaren vol zit met krassen. Gelukkig kun je krassen op de vloer vrij gemakkelijk voorkomen. Dit zijn 6 tips waarmee jij je vloer krasvrij kunt... Volledige publicatie

Je nieuwe huis ook als kantoorruimte gebruiken? Dit zijn de fiscale regels.

Werken aan huis, het heeft voor- en nadelen. Veel zzp’ers kiezen ervoor om thuis te starten met hun eigen bedrijf. Waar moet een officieel thuiskantoor aan voldoen?

Het aantal zzp’ers groeit enorm. Vorig jaar startten maar liefst 1... Volledige publicatie
Meer nieuwbouw nieuws

Kaartweergave

Ga naar de kaart

Laatste nieuwbouwcolumns

Hoe werkt de loting voor een nieuwbouwwoning? - Erik Slijkoord

Hoe werkt de loting voor een nieuwbouwwoning?

Heb je jouw oog laten vallen op een nieuwbouwwoning? Je bent waarschijnlijk niet de enige. De kans is daardoor groot dat je mee moet doen aan een loting om zo'n woning te verkrijgen. Maar wat houdt zo'n loting voor een nieuwbouwwoning in en hoe gaat het in z'n werk?

Volledige publicatie

Meerwerk meefinancieren bij nieuwbouw, hoe gaat dat in z'n werk? - Erik Slijkoord

In principe wordt een nieuwbouwwoning casco opgeleverd. Wil jij het huis tijdens de bouw al meer personaliseren en afwijken van het bouwplan? Dat kan, door zogenoemd 'meerwerk' uit te laten voeren. Dit kun je meestal meefinancieren in je hypotheek. Hier lees je hoe dit werkt.

Voorbeelden van meerwerk O... Volledige publicatie

Welke bijkomende kosten horen bij de koop van nieuwbouw? - Erik Slijkoord

Welke bijkomende kosten horen bij de koop van nieuwbouw?

Met een nieuwbouwwoning koop je in principe een compleet leeg huis. Het is vervolgens aan jou als koper om het leefbaar te maken. Hierdoor krijg je automatisch te maken met bijkomende kosten, meestal zo'n 2 tot 3% van de koopsom. Ook voor het regelen van de hy... Volledige publicatie

Meer columns

Waarom inschrijven:

Wenst u op de hoogte te blijven van de nieuwbouw ontwikkelingen in w regio? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

  1. Als eerste op de hoogte van nieuws over projecten in uw regio
  2. Eenvoudig inschrijven voor specifieke nieuwbouwprojecten
  3. Bewaar uw favoriete projecten en blijf op de hoogte van ontwikkelingen
  4. Uw woonwensen kenbaar maken aan gemeenten en ontwikkelaars
Naar inschrijven