Zoek in ons totale aanbod van 94.815 nieuwbouwwoningen

Project- gemeente- of plaatsnaam:

Geavanceerd zoeken | Kaartweergave

Over Nieuwbouw Nederland

Met 94.815 nieuwbouwwoningen in 1.190 projecten biedt Nieuwbouw Nederland veruit het meest complete overzicht van Nederlandse nieuwbouwprojecten.

Nieuwbouw Nederland is onafhankelijk en bevat daardoor nieuwbouw van vrijwel alle gemeenten, ontwikkelaars en corporaties van Nederland, zowel koop- als huur. Naast actueel aanbod is er plaats voor nieuwbouw in planfase en nieuwbouwprojecten in ontwikkeling.

Naast projectmatige woningbouw presenteert Nieuwbouw Nederland tevens particuliere bouwkavels (PO, Particulier Opdrachtgeverschap) en collectieve zelfbouw (CPO, Collectief Particulier Opdrachtgeversschap).

Laatste nieuwbouwnieuws

Is een traplift mogelijk in mijn nieuwbouwwoning?

Past een traplift wel op de trap van mijn nieuwbouwwoning? Het is een veelgestelde vraag aan fabrikanten van trapliften. De ene nieuwbouwwoning is de andere niet en dat geldt natuurlijk ook voor de trappen die erin geplaatst worden. Een rechte ... Volledige publicatie

Een nieuwe tuininrichting als project?

Toe aan een project om je tanden in vast te zetten? Ga aan de slag met een nieuwe tuininrichting. Hoe je het ook went of keert, een verzorgde tuin inrichting zorgt ervoor dat jij, en wellicht je gezin een écht thuisgevoel krijgen.

<... Volledige publicatie

Drie moderne systemen waardoor de heftruck veiliger is geworden

Veel bedrijven hebben simpelweg een heftruck nodig. Eigenlijk zal niemand een gebruikte heftruck aanschaffen omdat hij/zij het zo’n mooi voertuig vindt. Het is juist een on... Volledige publicatie

Samenwonen? Bespaar kosten op je inrichting met deze tips

Gezien de prijzen binnen de huidige woningmarkt, heeft menig millennial na het kopen of huren van een woning niet veel geld meer over voor een luxe interieur, tenzij deze hard gespaard heeft en een leuke buffer heeft opgebouwd. Hoewel d... Volledige publicatie

Meer nieuwbouw nieuws

Kaartweergave

Ga naar de kaart

Laatste nieuwbouwcolumns

Onderhandelen over de vraagprijs van nieuwbouw: ja of nee? - Erik Slijkoord

Onderhandelen over de vraagprijs van nieuwbouw: ja of nee?

Als je een bestaand huis koopt, kun je in veel gevallen onderhandelen over de prijs. Bij een nieuwbouwproject werkt dit net even anders. In dit artikel lees je waar je over kan onderhandelen als je een nieuwbouwwoning koopt en wat er vaststaat.

Volledige publicatie

Wat zijn de meest voorkomende bijkomende kosten bij nieuwbouw? - Erik Slijkoord

Wat zijn de meest voorkomende bijkomende kosten bij nieuwbouw?

Nieuwbouw heeft een aantal voordelen. Je hoeft niet te onderhandelen over de prijs en je en hebt minder bijkomende kosten dan bij bestaande bouw. Wil je weten welke dat zijn? In dit artikel lees je welke bijkomende kosten je betaalt wa... Volledige publicatie

Hoe werkt de loting voor een nieuwbouwwoning? - Erik Slijkoord

Hoe werkt de loting voor een nieuwbouwwoning?

Heb je jouw oog laten vallen op een nieuwbouwwoning? Je bent waarschijnlijk niet de enige. De kans is daardoor groot dat je mee moet doen aan een loting om zo'n woning te verkrijgen. Maar wat houdt zo'n loting voor een nieuwbouwwoning in en hoe gaat het in z'n werk?

Volledige publicatie
Meer columns

Waarom inschrijven:

Wenst u op de hoogte te blijven van de nieuwbouw ontwikkelingen in w regio? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

  1. Als eerste op de hoogte van nieuws over projecten in uw regio
  2. Eenvoudig inschrijven voor specifieke nieuwbouwprojecten
  3. Bewaar uw favoriete projecten en blijf op de hoogte van ontwikkelingen
  4. Uw woonwensen kenbaar maken aan gemeenten en ontwikkelaars
Naar inschrijven