Zoek in ons totale aanbod van 98.881 nieuwbouwwoningen

Project- gemeente- of plaatsnaam:

Geavanceerd zoeken | Kaartweergave

Over Nieuwbouw Nederland

Met 98.881 nieuwbouwwoningen in 1.156 projecten biedt Nieuwbouw Nederland veruit het meest complete overzicht van Nederlandse nieuwbouwprojecten.

Nieuwbouw Nederland is onafhankelijk en bevat daardoor nieuwbouw van vrijwel alle gemeenten, ontwikkelaars en corporaties van Nederland, zowel koop- als huur. Naast actueel aanbod is er plaats voor nieuwbouw in planfase en nieuwbouwprojecten in ontwikkeling.

Naast projectmatige woningbouw presenteert Nieuwbouw Nederland tevens particuliere bouwkavels (PO, Particulier Opdrachtgeverschap) en collectieve zelfbouw (CPO, Collectief Particulier Opdrachtgeversschap).

Laatste nieuwbouwnieuws

Garage of carport bij nieuwe woning

Het is altijd verstandig om de auto overdekt te parkeren in een carport of een garage. Op deze manier beleef je langer plezier van je auto. Geen enkel seizoen is namelijk geschikt om de auto buiten te parkeren doordat zon, regen en kou niet goed z... Volledige publicatie

Waarom wordt dakrandbeveiliging steeds belangrijker?

Het komt steeds meer in Nederland voor dat een plat dak gebruikt wordt voor allerlei apparaten. Denk bijvoorbeeld aan het hoge aantal zonnepanelen dat sommige mensen op het plat dak hebben geplaatst. Daarnaast worden telecominstallaties, aircondit... Volledige publicatie

Woontrends in 2020

Het nieuwe jaar is begonnen, dus eigenlijk wordt het ook weer tijd om het interieur van je woning een update te geven. Het is natuurlijk wel zo leuk om hierbij de trends van 2020 te volgen. Dit is dan ook het eerste Volledige publicatie

Gezamenlijk bouwen biedt jongeren meer kans op eigen woning

Jongeren komen steeds moeilijker aan een huis, en moeten regelmatig noodgedwongen het dorp verlaten waar ze het liefst zouden willen blijven wonen. In het Gelderse Beltrum vonden ze daar de oplossing voor.

Jonge mensen kunnen amper nog... Volledige publicatie
Meer nieuwbouw nieuws

Kaartweergave

Ga naar de kaart

Laatste nieuwbouwcolumns

Onderhandelen over de vraagprijs van nieuwbouw: ja of nee? - Erik Slijkoord

Onderhandelen over de vraagprijs van nieuwbouw: ja of nee?

Als je een bestaand huis koopt, kun je in veel gevallen onderhandelen over de prijs. Bij een nieuwbouwproject werkt dit net even anders. In dit artikel lees je waar je over kan onderhandelen als je een nieuwbouwwoning koopt en wat er vaststaat.

Volledige publicatie

Wat zijn de meest voorkomende bijkomende kosten bij nieuwbouw? - Erik Slijkoord

Wat zijn de meest voorkomende bijkomende kosten bij nieuwbouw?

Nieuwbouw heeft een aantal voordelen. Je hoeft niet te onderhandelen over de prijs en je en hebt minder bijkomende kosten dan bij bestaande bouw. Wil je weten welke dat zijn? In dit artikel lees je welke bijkomende kosten je betaalt wa... Volledige publicatie

Hoe werkt de loting voor een nieuwbouwwoning? - Erik Slijkoord

Hoe werkt de loting voor een nieuwbouwwoning?

Heb je jouw oog laten vallen op een nieuwbouwwoning? Je bent waarschijnlijk niet de enige. De kans is daardoor groot dat je mee moet doen aan een loting om zo'n woning te verkrijgen. Maar wat houdt zo'n loting voor een nieuwbouwwoning in en hoe gaat het in z'n werk?

Volledige publicatie
Meer columns

Waarom inschrijven:

Wenst u op de hoogte te blijven van de nieuwbouw ontwikkelingen in św regio? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

  1. Als eerste op de hoogte van nieuws over projecten in uw regio
  2. Eenvoudig inschrijven voor specifieke nieuwbouwprojecten
  3. Bewaar uw favoriete projecten en blijf op de hoogte van ontwikkelingen
  4. Uw woonwensen kenbaar maken aan gemeenten en ontwikkelaars
Naar inschrijven