Nieuwbouw Nieuws

Vloerwarming aanleggen met de experts van FHCN

04-10-2021

Overweegt u de overstap naar vloerverwarming? Of is de huidige vloerverwarming aan vervanging toe? Schakel voor de installatie deskundige hulp in, zodat u zeker weet dat het proces zonder problemen verloopt. De experts van Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. (FHCN) gaan graag voor u aan de slag.

Het beste droogbouwsysteem

Er zijn verschillende methodes om vloerverwarming aan te leggen. Een veel gebruikte methode is het droogbouwsysteem. Bij dit systeem worden er sleuven op een ondervloer gelegd. In de sleuven komen verzinkte stalen omegaprofielen. Daarin kan vervolgens de vloerverwarming in gedrukt worden. Geeft u de aanleg graag uit handen? Dan staat het deskundige team van FHCN voor u klaar. Dit bedrijf voert opdrachten uit voor zowel particulieren als voor ondernemingen. Het droogbouwsysteem kan in diverse situaties toegepast worden. Het is bijvoorbeeld een veelgebruikt systeem bij renovatie van oudere woningen. Ook in appartementen wordt het veel toegepast, vanwege de sterk de isolerende werking.

Krimpnetten voor vloerverwarming

Is het niet mogelijk om te frezen in de vloer? Dan is er een andere oplossing die vaak gebruikt wordt: het plaatsen van krimpnetten op de betonnen basisvloer. Deze netten zijn gemaakt van staaldraad, die een kruisvormig net van staal vormen, waardoor u er makkelijk verwarmingsbuizen op kunt monteren. Deze vorm van bevestigen is een van de oudste manieren van het leggen van vloerverwarming, maar is nog steeds erg populair. Zo wordt de methode ook vaak gebruikt in nieuwbouwhuizen, vanwege de belangrijke voordelen die het biedt: zo past deze vorm van vloerverwarming onder ieder soort vloerbekleding en wordt de warmte lang vastgehouden. Het kan dus een duurzame oplossing zijn. Daarnaast is het ook nog eens een heel snelle methode: in een woonhuis kan de installatie doorgaans al binnen een dag gelegd worden.

Vloerverwarming installatie van hoge kwaliteit

Het aanleggen of vervangen van vloerverwarming kan een ingewikkelde klus zijn. Natuurlijk wilt u dat het werk goed gedaan wordt. De ervaren monteurs van FHCN stellen daarom altijd kwaliteit voorop. Ze doorlopen een vast proces, waarin alle punten die van belang zijn worden meegenomen. Dat begint al bij het doorgeven van de opdracht, waarvoor een uitgebreide Montage Opdracht bon voor wordt geschreven. Eventuele aandachtspunten en data gegevens worden hierop vermeld. Ook de verlegtekening wordt opgemaakt, uitgeprint en meegegeven. Op de locatie zelf wordt de situatie ook nog eens uitgebreid gecontroleerd door de hoofdmonteur, zodat afwijkingen bijtijds worden ontdekt. Daarbij wordt gewerkt volgens de vooraf uitgeprinte verlegtekening. Hierdoor weet u zeker dat alles wordt gelegd zoals is afgesproken. Is de vloer gelegd? Dan worden alle groepen geperst door middel van lucht of water, zodat alles gebruiksklaar wordt opgeleverd. Van het afgeleverde werk worden ten slotte ook controle foto's gemaakt, die in het dossier bij FHCN worden bewaard. Zo weet u zeker dat alle informatie over de installatie beschikbaar blijft.

Vraag direct een offerte aan

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan direct een kijkje op de website van Floor Heating and Cooling Netherlands B.V. Als specialist in vloerverwarming gebruikt het bedrijf de jarenlang opgebouwde ervaring graag om u van de juiste oplossing te voorzien. Of het nu gaat om nieuwe vloerverwarming in uw woonkamer, of het bouwen van een installatie in een heel nieuw appartementencomplex; de ervaren monteurs van FHCN staan voor u klaar om u te helpen bij kleine en grote projecten. Bezoek dus nu fhcn.nl en vraag direct een offerte aan!

Bron: van 04-10-2021